תערובת פטריות פוגליזה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 796 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זיתים, מלח ופלפל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל הודג'ודג, הודג'פודג' קייל מתולתל (עם טוויסט), ו גן האביב של דבורה מדיסון של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ... (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את פסטו: במעבד מזון, לשלב את הזיתים, בצל, צנוברים, שום, ומערבבים במשך 1 דקה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד שהוא יוצר עיסה סמיכה וחלקה. לאפשר לעמוד 1/2 שעה לפני השימוש.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום