פודינג אורז בריח לימון עם פרג ומנגו
פודינג אורז בריח לימון עם פרג ומנגו יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 490 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם אורז קצר דגנים, חלב קוקוס, שעועית ונילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו מנגו בריח ליים-סלט תות, מאפינס פרג מנגו לאסי, ו סיד פרג גרעינים (מתכונים דומים).
הוראות
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, לשלב את החלב עם האורז, חלב קוקוס, שעועית וניל וזרעים פרג ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד האורז הוא רך, על 1 שעה ו 20 דקות.
מערבבים את הסוכר, שמנת כבדה וגרידת ליים לתוך האורז ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פודינג האורז הוא מתוק וריחני, על 10 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לכסות בחוזקה ומקרר עד צונן, על 2 שעות. כפית את פודינג האורז לקערות קטנות ולמעלה עם המנגו.