קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג אורז וניל עם סירופ דובדבנים ורום

פודינג אורז וניל עם סירופ דובדבנים ורום
פודינג אורז וניל עם סירופ דובדבן ורום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 282 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רום, מים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו גלידת וניל מסורתית עם סירופ דובדבן בר, פודינג אורז עם סירופ רימונים, ו פודינג בריוש דובדבן-וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד את האורז, שמנת, חלב, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
חותכים את תרמיל וניל לשניים ולהשתמש בסכין כדי לגרד את הזרעים, ולאחר מכן להוסיף אלה לתערובת האורז. (אם אתה רוצה, לשים את תרמיל וניל גם להוסיף קצת יותר טעם.)
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
יוצקים את התערובת לתוך צלחת בקוטר 10-12 אינץ ovenproof ואופים במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, תכין את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
מחממים את כל החומרים בסיר קטן להגדיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הדובדבנים נספגים כל הנוזל, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
השאר את פודינג האורז להתקרר קצת, ולאחר מכן לשרת חם או קר עם סירופ דובדבן רום.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דבש הדריםדבש הדרים