פודינג אורז לימון ברולה
לימון אורז פודינג ברולה הוא צמחוני קינוח. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג אורז קוקוס ברולה, פודינג אורז קרולינה, ו פודינג אורז שעועית וניל.
הוראות
בסיר קטן מביאים לרתיחה לימונדה ואורז. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קליפת לימון. מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
בסיר גדול שלבו 1/3 כוס סוכר, קמח ומלח. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך ביצים; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות חמוציות ואורז מקורר.
הפרד בין שישה 8-עוז. רמקינס.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
שלב סוכר חום ושאר הסוכר. אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, מפזרים פודינגים בתערובת סוכר.
מחממים סוכר עם הלפיד עד לקרמל.
אם צולים את הפודינגים, הניחו רמקינס על תבנית עם נייר אפייה; הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
מפזרים תערובת סוכר. לצלות 8 ב. מהאש במשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מקורמל.