קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג אורז משמש

פודינג אורז משמש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 142 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב קוקוס, שמנת כבדה, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פודינג אורז קוקוס ומנגו, פודינג אורז משמש, ו פודינג אורז משמש פרסי.

הוראות

1
מערבבים חלב, חלב קוקוס, שמנת, עשב לימון, ג ' ינג ' ר, ו 1/2 כוס מים בסיר אמדיום. לגרד זרעים משעועית; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה; להסיר מחום, כיסוי, ולתת תלול במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אליקסיר גאליקסיר ג
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים, מניחים אורז ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה; לתת לעמוד במשך 10 דקות (tosoften ולשחרר קצת עמילן).
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
ניקוז.
4
מסננים תערובת חלב קוקוס דרך מסננת רשת אפין לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים אורז; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים (לא מערבבים או אורז יהיה להיות עמילני מדי) עד האורז הוא רך מאוד,30-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
בואו להתקרר מעט.
7
מערבבים משמשים וסוכר. Dividemixture בין תבניות קרח פופ. להקפיא untilbeginning להגדיר, 30-45 דקות. הכנס אסטיק לתוך כל פופ. להקפיא עד המשרד, about1 שעה יותר. לעשות קדימה: פופס יכול להיות made2 שבועות קדימה. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים