קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פודינג אורז קינמון קרמי

פודינג אורז קינמון קרמי
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פודינג אורז קינמון קרמי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג אורז קרמי עם קינמון וצימוקים + 100.00 $ כרטיס מתנה ויזה בגידה, תערובת פודינג אורז קינמון, ו פודינג אורז קינמון.

הוראות

1
מערבבים את החלב, הקינמון, החמאה והאורז בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 30 דקות, או עד אורז רך. מערבבים בהדרגה את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמנת והביצים הכבדות עד חלקה. בהדרגה לטאטא בערך כוס של תערובת חלב חם, או מספיק כדי להעלות את הטמפרטורה רק מעל טמפרטורת הגוף. בהדרגה מערבבים את תערובת ביצה מחוממת לתוך הסיר. זה ימנע ממך לאכול ביצה מקושקשת בפודינג שלך!
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מבשלים את הפודינג על אש נמוכה במשך כ 10 דקות, תוך ערבוב כל הזמן עד מעובה.
4
יוצקים לתבנית אפייה או קערה, ולאפשר להתקרר במשך 10 עד 15 דקות לפני קירור. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון