קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פודינג אורז קינמון קרמי

פודינג אורז קינמון קרמי
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פודינג אורז קינמון קרמי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג אורז קרמי עם קינמון וצימוקים + 100.00 $ כרטיס מתנה ויזה בגידה, תערובת פודינג אורז קינמון, ו פודינג אורז קינמון.

הוראות

1
מערבבים את החלב, הקינמון, החמאה והאורז בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 30 דקות, או עד אורז רך. מערבבים בהדרגה את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמנת והביצים הכבדות עד חלקה. בהדרגה לטאטא בערך כוס של תערובת חלב חם, או מספיק כדי להעלות את הטמפרטורה רק מעל טמפרטורת הגוף. בהדרגה מערבבים את תערובת ביצה מחוממת לתוך הסיר. זה ימנע ממך לאכול ביצה מקושקשת בפודינג שלך!
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מבשלים את הפודינג על אש נמוכה במשך כ 10 דקות, תוך ערבוב כל הזמן עד מעובה.
4
יוצקים לתבנית אפייה או קערה, ולאפשר להתקרר במשך 10 עד 15 דקות לפני קירור. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)