פודינג אורז קינמון קרמי
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פודינג אורז קינמון קרמי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג אורז קרמי עם קינמון וצימוקים + 100.00 $ כרטיס מתנה ויזה בגידה, תערובת פודינג אורז קינמון, ו פודינג אורז קינמון.
הוראות
מערבבים את החלב, הקינמון, החמאה והאורז בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 30 דקות, או עד אורז רך. מערבבים בהדרגה את הסוכר.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמנת והביצים הכבדות עד חלקה. בהדרגה לטאטא בערך כוס של תערובת חלב חם, או מספיק כדי להעלות את הטמפרטורה רק מעל טמפרטורת הגוף. בהדרגה מערבבים את תערובת ביצה מחוממת לתוך הסיר. זה ימנע ממך לאכול ביצה מקושקשת בפודינג שלך!
מבשלים את הפודינג על אש נמוכה במשך כ 10 דקות, תוך ערבוב כל הזמן עד מעובה.
יוצקים לתבנית אפייה או קערה, ולאפשר להתקרר במשך 10 עד 15 דקות לפני קירור. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.