פודינג אנגלי
אנגלית פודינג שקית ריבה הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמרים, ביצים, חלב חם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת פודינג אנגלית, פודינג קיץ אנגלי, ו פודינג טופי דביק אנגלי.
הוראות
מערבבים יחד סוכר וחלב חם בקערה. מערבבים בשמרים ולתת לעמוד עד קצף, על 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים קמח לתוך תערובת שמרים, ויוצרים בצק רך.
חותכים x עמוק בחלק העליון עם מספריים מטבח חדים. לכסות קערה עם פלסטיק לעטוף ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר חם 1 שעה.
מערבבים יחד סוכר, מלח, חלב חם בקערה קטנה עד בשילוב היטב. התאמה מיקסר עם מצורף whisk והכה 2 ביצים במהירות בינונית-נמוכה עד קצף.
מוסיפים תערובת חלב סוכר ומכים עד בשילוב היטב. עם מנוע פועל, להוסיף (לפי הסדר) 1/2 כוס קמח, הביצה הנותרת, 1/2 כוס קמח, 3 כפות חמאה, ונשאר 1/2 כוס קמח, מכה היטב לאחר כל תוספת. המשך לנצח 1 דקה.
עבור לוו בצק. לגרד המתנע על בצק עם מרית גומי והכה במהירות בינונית גבוהה עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 6 דקות.
מוסיפים 9 כפות חמאה ופעימה עד incorporated, על 1 דקה.
חמאה קלה קערה גדולה לגרד בצק לקערה עם מרית גומי (הבצק יהיה דביק מאוד). בצק אבק קל עם קמח כדי למנוע קרום להיווצר. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה בתפזורת, 2 עד 3 שעות.
מערבבים את הבצק עם מרית גומי ואבק קל עם קמח (הבצק עדיין יהיה דביק מאוד). מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים את הבצק בקירור, ומערבבים אותו שוב אחרי השעה הראשונה, לפחות 12 שעות.
בנדיבות מברשת ריכך חמאה על הצדדים התחתון למעלה של עובש הטבעת.
באמצעות מרית גומי, לגרד את הבצק על פני השטח משוריין היטב בצק אבק עם קמח.
מרדדים את הבצק לתוך דיסק 10 1/2 אינץ '(בערך 1/2 אינץ ' עבה) עם מערוך משוריין היטב.
לגזור 20 סיבובים (קרוב זה לזה ככל האפשר) עם חותך משוריין. לאסוף שאריות ללוש פעם או פעמיים, ואז להתגלגל לתוך 5 1/2 אינץ 'דיסק (1/2 אינץ' עבה) ו צינה דיסק, עטוף בניילון נצמד.
לשטח 2 (2 אינץ') סיבובים של בצק כדי 2 1/2 אינץ ' רחב עם קצות אצבעות מקומח.
הפוך הזחה במרכז 1 עגול שטוח עם האגודל שלך, ומניחים 1 ריבת כפית רמה בהזחה, שמירה על קצה נקי עגול. מכסים עם הנותרים שטוח עגול בעדינות צובט קצוות באמצעות אצבעות מקומטות לאטום לחלוטין. מגלגלים בעדינות בין כפות הידיים המשוריינות כדי להחליק את התפרים ויוצרים כיס עגול. חזור עם סיבובים שנותרו. (אם סיבובים להיות רך מדי לעבוד עם, צמרמורת על צלחת, מכוסה.)
לגזור 8 סיבובים יותר מדיסקה צוננת ולעשות 4 שקיות יותר באותו אופן לסך של 14 שקיות מלאות.
מברשת צמרות של שקיות עם כמה חמאה מומסת. עם אצבעות מקורנות, בזהירות להפוך 7 שקיות (בצד החמאה למטה) לתוך החלק התחתון של עובש הטבעת, במרווחים שווים בקושי נוגע.
מברשת שקיות עם יותר חמאה ומפזרים אגוזי פקאן באופן שווה על גבי. הפוך שכבה נוספת עם שקיות 7 שנותרו, הצבת כל כיס על פני שטח שבו קצוות של שקיות מתחת להיפגש (פערים כיסוי).
מברשת עם נשאר חמאה מומסת. כיסוי רופף עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שקיות להכפיל בתפזורת, 1 עד 2 שעות (הם יעלו מעט מעל קצה של עובש טבעת).
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
בזהירות להסיר ניילון לעטוף ולשים עובש טבעת על תבנית אפייה, ואז לאפות עד העליון הוא חום זהוב, כ 30 דקות. הפוך על מתלה ולהסיר עובש טבעת. קר כדי להתחמם, 20 עד 30 דקות, או טמפרטורת החדר. פנה ימינה לפני ההגשה. משוך את שקיות לשרת (לא לחתוך כמו עוגה).
* השתמש ריבה האהוב עליך או ריבה, אבל הקפד לחתוך כל חתיכות גדולות של פירות לחתיכות קטנות.* הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים. מערבבים עם מרית גומי פעם ביום.* פודינג יכול להתבצע קדימה מקורר לחלוטין (על מתלה), ולאחר מכן חזר עובש טבעת קפוא, עטוף היטב בניילון לעטוף, עד 1 שבוע. לחמם, העליון מכוסה בנייר כסף, בתנור 177° עד מחומם דרך, 20 עד 30 דקות.