פודינג בטטה
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 585 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. אם $1.29 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג בטטה יכול להיות עצום ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. לך לחנות ותביא גבינת שמנת, תמצית ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו פודינג בטטה, פודינג בטטה, ו פודינג בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 400ºF. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף.
לשפשף את תפוחי האדמה עם שמן צמחי ומניחים אותם על גיליון אפייה מוכן.
אופים את תפוחי האדמה על המדף התחתון של התנור עד מזלג מכרז, 50 עד 55 דקות.
תן מגניב עד קל מספיק כדי להתמודד. לקלף את תפוחי האדמה.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את גבינת שמנת במהירות בינונית עד רכות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומכים עד חלקה. השתמש בכפית כדי לדחוף את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית.
להעביר את תפוחי האדמה בחזרה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים את החמאה והמלח ומכים עד חלקה, על 3 דקות.
מוסיפים את הסוכר המגורען והסוכר החום ומכים עד מעורבב.
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, מכות עד incorporated.
מוסיפים את החלב, מיץ תפוזים, וניל ואגוז מוסקט ומכים עד בלילת הפודינג חלקה.
מקם את המתלה במרכז התנור. מעיל התחתון ואת הצדדים של 9x13x2 אינץ תבנית אפייה עם קיצור ירקות ולהגדיר את המחבת על תבנית אפייה.
יוצקים את הבלילה פודינג לתוך תבנית אפייה מוכן ומפזרים את החלק העליון עם קינמון.
אופים באמצע התנור עד שהפודינג נקבע במרכז, 45 עד 50 דקות.
מעבירים את הפודינג למדף תיל כדי להתקרר במשך 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.