פודינג בננה
פודינג בננה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קורטוב של מלח, חלבוני ביצה, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, פודינג בננה, ו עוגת פודינג בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח בסיר בינוני. בהדרגה מערבבים בחלב 1%, חלב מרוכז ממותק, חלמונים, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
שכבה 3 פרוסות בננה, 3 1/2 כף. פודינג, וופלים וניל 3 בכל אחד 8 (1-כוס) ramekins או מנות זכוכית ovenproof. למעלה כל אחד עם 6 פרוסות בננה, 3 1/2 כף. פודינג, ו-3 וופלים וניל.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
להוסיף סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות).
מורחים על 1/2 כוס מרנג על כל פודינג.
אופים ב 325 במשך 15 עד 20 דקות או עד הזהב.
הערה: ניתן להחליף צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' במנות זכוכית. סדר 1 בננות כוס על החלק התחתון של צלחת. למעלה עם תערובת פודינג שליש וופלים וניל 16. חזור על שכבות פעמיים, מסתיים עם פודינג. מסדרים את 16 הוופלים הנותרים סביב קצה המנה, לחיצה בעדינות ופלים לתוך פודינג.
מורחים מרנג על פודינג, קצוות איטום; אופים 20 עד 25 דקות; מגניב כמו בימוי.