קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר

פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר
וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר, עוגת שמן זית עם תפוזי דם מסוכרים ופיסטוקים קלויים, ו תפוזי דם עם דבש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים קומקום לרתיחה.
3
מחממים חלב, שמנת ודבש בסיר בינוני עד מבעבע, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
לטאטא ביצים וחלמונים בקערה גדולה עד מעורבב היטב. בהדרגה להקציף קרם חם. מסננים לתוך כוס מדידה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הגדר 8 ramekins (4 עוז. גודל) במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים תערובת שמנת לתוך ramekins כדי על 1/2 ב. מלמעלה. הגדר מחבת על מתלה תנור בזהירות לשפוך מים רותחים למחבת כך שהוא מגיע באמצע הדרך את ramekins. מכסים את המחבת בנייר כסף, פונים עד 2 פינות כך קיטור יכול לברוח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד רפרפת מנענעת רק מעט כאשר פאן הוא בעדינות מזועזע, 45 עד 50 דקות. עם מרית, בזהירות להעביר פודינג מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בואו מגניב, ואז להירגע, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות.
9
חותכים לקלף מתפוזים, ואז לחתוך קטעים חופשיים ממברנות פנימיות. תתייבשי ותשימי קצת על כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
10
מקשטים כל אחד עם קצת גרידת לימון וחתיכת לימון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
11
המשך קדימה: דרך שלב 3 עד 2 ימים, מצונן אטום.