קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פודינג האפרסמון של גברת רייגן

פודינג האפרסמון של גברת רייגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לגברת רייגן של פודינג אפרסמון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לך קינמון טחון, טעמים ברנדי, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג האפרסמון של גברת רייגן, אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, ו פודינג אפרסמון.

הוראות

1
מערבבים יחד סוכר וחמאה מומסת. מערבבים קמח עם מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
הוסף לתערובת חמאה. מערבבים עיסת אפרסמון. ממיסים סודה לשתייה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
אפרסמוןאפרסמון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים לתערובת עם 3 כפות ברנדי וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4
מוסיפים ביצים, מערבבים קלות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים צימוקים ואגוזים, ערבוב רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
6
להפוך לחמאה 5 עד 6 כוס עובש חסין חום. מכסים ומניחים על מתלה בסיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
יוצקים מספיק מים רותחים כדי להגיע חצי עד הצדדים של עובש. מכסים את הסיר ומבשלים 2-1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בואו לעמוד כמה דקות.
9
Unmold על צלחת הגשה.
10
יוצקים על 4 כפות ברנדי מחומם על פודינג ולהבה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
11
מגישים עם רוטב קצפת ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
הכן את רוטב הקרם המוקצף ברנדי על ידי להכות את הביצה עד אור ורך. מקציפים בחמאה, סוכר, מלח וברנדי. קצפת עד נוקשה. בעדינות לקפל לתוך תערובת ביצה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל