קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג וניל

פודינג וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג וניל. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 224 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב, חלמונים, סוכר וניל, קורנפלור. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עבור אוכמניות פודינג וניל, פרוסות פודינג וניל, ו רוטב וניל.

הוראות

1
Heat the milk in the saucepan until it comes just up to the boil, then take off the heat immediately. In a bowl, beat together the egg yolks, vanilla sugar and flours.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
Pour the milk slowly over the egg mix, beating well.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
Return the mixture to the pan and place over a low heat, stirring for 8-10 mins until the mixture begins to thicken.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
Remove and serve with the dumplings.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are great choices for Custard. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Johnson Estate Cream Sherry with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 19 dollars per bottle.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "