קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג המולד של Chocoholic

פודינג חג המולד של Chocoholic
פודינג חג המולד של Chocoholic עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ביצים, חמאה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-177 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מאפינס Chocoholic, בראוני של Chocoholic, ו וידוי של שוקוהוליסט.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה 22 x 31cm או פח גליל שוויצרי דומה, ולאחר מכן קו עם נייר אפייה חמאה. עצה ב 1 כף קקאו, להפוך את הפח עד שלה מצופה באופן שווה, ולאחר מכן הקש על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
נייר אורזנייר אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
עבור הספוג, להכות את הביצים וסוכר עם מקצף חשמלי במשך 7 דקות, או עד עבה מספיק כדי להחזיק שביל. מקפלים בקמח וקקאו, ואז מערבלים בחמאה ומקפלים פנימה. עצה לתוך הפח, אופים במשך 10 דקות עד רק המשרד, ואז מגניב תחת מגבת תה נקי.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
עבור המוס, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר עד עבה וחיוור. ממיסים את השוקולד ומקציפים באופן רופף את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו. במהירות להכות חצי השמנת ואת כל השוקולד לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות את שאר השמנת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
להקציף את החלבונים ביצה עד ברכות לשיא, ואז לקפל פנימה
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
גריז 1.4 ליטר/2 אגן ליטר עם קצת שמן. קו עם סרט נצמדות, נותן לו לבלוט. כדי לבנות את הפודינג, לחתוך מעגל של ספוג כדי להתאים את החלק התחתון של האגן והכניס אותו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
חותכים שבעה מלבנים משופע על 10 ס " מ ארוך מהספוג ולהתאים אותם בחוזקה סביב הקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מפזרים את רוב הקפה ואת תמהיל טיה מריה. ממלאים את הקערה בחצי הדרך עם מוס אז, באמצעות מה שנשאר של הספוג, העליון מוס עם מעגל נוח של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מפזרים עם תערובת קפה הנותרים. כפית בשאר המוס, ולאחר מכן לכסות עם סרט להיאחז התלויים. צ ' יל לפחות 4 שעות עד המשרד (באופן אידיאלי לילה), ולאחר מכן להפעיל על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
10
לציפוי, לחמם את כל החומרים בעדינות בקערה על מחבת של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. השאירו להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד עבה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מורחים על כל הפודינג שהתברר, ואז למעלה עם פולי קקאו מצופה שוקולד תלתלים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז

מרכיבים

4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלגלית סוכרגלגלית סוכר100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קקאו, בתוספת תוספת לאבק את הפח, מנופהקקאו, בתוספת תוספת לאבק את הפח, מנופה85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה, נמס, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה, נמס, בתוספת תוספת עבור משומן501 לב מפאלדי טרי אם אפשראספרסו או קפה חזקאספרסו או קפה חזק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טיה מריה, תערבבי עם הקפה.טיה מריה, תערבבי עם הקפה.3חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלגלית סוכרגלגלית סוכר175דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול1421 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גרוטאות טריותגרוטאות טריות12 כפיות אבקת שוםסירופ זהבסירופ זהב12 כפיות אבקת שוםטיה מריהטיה מריה12 כפיות אבקת שום1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1עבור כל אחד.פולי קקאו מצופים בשוקולדפולי קקאו מצופים בשוקולד1עבור כל אחד.תלתלי שוקולד מריר ולבןתלתלי שוקולד מריר ולבן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "