קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג מולד קלאסי

פודינג חג מולד קלאסי
פודינג חג המולד קלאסי דורש בערך 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1064 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, קוניאק, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, גביע קלאסי עוגיות חג המולד, ו קלאסי חג המולד סוכר עוגיות Cutouts (מתכונים דומים).

הוראות

1
תכין הכל לפודינג. קוצצים את השקדים בגסות. לקלף, הליבה וקוצצים את תפוחי הבישול. להשחיז את הסכין שלך לקצוץ את קליפה מסוכרת. (אתה יכול לקצוץ את השקדים והתפוחים במעבד מזון, אבל הקליפה חייבת להיעשות ביד.) אח שלושה רבעים של אגוז מוסקט (נשמע הרבה אבל זה נכון).
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים את השקדים, תפוחים, קליפה מסוכרת, אגוז מוסקט, צימוקים, קמח, פירורי לחם, סוכר muscovado אור, ביצים 2 כף ברנדי או קוניאק בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado אורסוכר Muscovado אור
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחזיק את החמאה בעטיפה שלו, מגרר רבע ממנו לתוך הקערה, ואז מערבבים הכל יחד. חזור עד שכל החמאה מגוררת, ולאחר מכן מערבבים במשך 3-4 דקות התערובת מוכנה כאשר היא שוקעת מעט לאחר כל ערבוב. בקש גם מהמשפחה לבחוש, ולגרום לכולם להביע משאלה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בנדיבות חמאה שתי קערות 1.2 ליטר ולשים מעגל אפייה קלף בתחתית כל אחד. ארוז בתערובת הפודינג. מכסים בשכבה כפולה של קלף אפייה, מקפלים אותו כדי לאפשר הרחבה, ואז לקשור עם מחרוזת (לשמור על הנייר במקום עם רצועת גומי תוך קשירה). לקצץ את כל נייר עודף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
עכשיו לעמוד כל קערה על גיליון גדול של נייר כסף ולהביא את הקצוות מעל, ואז לשים גיליון אחר של נייר על החלק העליון ולהביא אותו מתחת כדי להפוך את חבילה כפולה (זה עושה את puddings אטום למים). לקשור עם חוט יותר, ולעשות ידית להרים קל פנימה והחוצה של המחבת. צפה בסרטון שלנו כדי לראות איך לקשור פודינג כראוי.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להרתיח או קיטור תנור את puddings במשך 8 שעות, ציפוי עם מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מן המחבתות ולהשאיר להתקרר בן לילה. כאשר קר, להשליך את העטיפות מבולגנות מחדש לעטוף בקלף אפייה חדשה, רדיד וחוט. לאחסן במקום קריר ויבש עד חג המולד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
כדי להפוך את חמאת ברנדי, שמנת החמאה עם גרידת התפוז ואת הדובדבן סוכר. בהדרגה להכות את הברנדי או קוניאק וג ' ינג ' ר גזע קצוץ. לשים בקערה קטנה, מזלג העליון אטרקטיבי ולשים במקרר להגדיר. החמאה תשמור במשך שבוע במקרר, או שזה יכול להיות קפוא עד שישה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קוניאקקוניאק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
ביום חג המולד, להרתיח או קיטור תנור עבור 1 hr. Unwrap ולצאת. ללהבה, חם ברנדי 3-4 כפות במחבת קטנה, לשפוך אותו על הפודינג ולהגדיר אור אליו.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.