פודינג חמאה
פודינג חמאה נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עמילן תירס, תמצית ונילן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג חמאה, פודינג חמאה, ו פודינג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב, רצוי אחד עם זרבובית קטנה על זה, להקציף יחד 1/2 כוס החלב, חלמונים ביצה, סוכר חום קורנפלור.
הוסף קמצוץ מלח אם desired.In סיר כבד ויבש, מחממים את 2 1/2 כוסות החלב הנותרים מעל בינוני עד שהוא מתחיל לבעבע סביב הצדדים. באמצעות חצי כוס למדוד, לגרוף חצי כוס חלב חם לטאטא אותו לתוך תערובת חלמון הביצה; לחזור פעמיים, מדידה על ½ כוס חלב ולטפטף אותו לתוך תערובת חלמון הביצה.עכשיו לשפוך את חלמון ביצה / תערובת חלב חם בחזרה לסיר עם החלב החם הנותרים. לשמור על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות מאוד, עד שהוא מתחיל להתעבות ומרתיחים. להרתיח, לטאטא כל הזמן, במשך שתי דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה.
בואו מגניב במשך כדקה, ולאחר מכן להוסיף תמצית וניל. מסננים לתוך קערה. אם אין לך מסננת ולא אכפת לך כמה גושים, אתה יכול לדלג על שלב זה.
מניחים גיליון נייר שעווה על קערת הפודינג ולתת לו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות או עד שאתה מרגיש בטוח שזה מגניב מספיק כדי לשים במקרר מבלי לחמם את המקרר שלך. צמרמורת במשך כ -3 שעות.