פודינג חמאה
פודינג ריבת חלב יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, חלמונים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו פודינג חמאה, פודינג חמאה, ו פודינג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/4 כוס חלב מלא קורנפלור בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
שלב הנותרים 3/4 כוס חלב מלא 2% חלב בסיר בינוני על חום בינוני, ולהביא לרתיחה.
מוסיפים 1 כוס סוכר חום, תמצית וניל, מלח, 2 חלמונים לתערובת קורנפלור, ומערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב חם לתערובת הסוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
יוצקים את התערובת לסיר, ומבשלים על חום בינוני עד שהתערובת מתחילה לרתוח, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 1 דקה או עד התערובת היא עבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 1 כף חמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מניחים את המחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 6 דקות או עד שהתערובת מתקררת, ומערבבים מדי פעם. מכסים את פני הפודינג בניילון נצמד. להירגע לפחות 3 שעות לפני ההגשה.