קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג טופי דביק

פודינג טופי דביק
אם יש לכם קמח, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק.

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב 1 1/4 כוסות של השמנת עם חמאה, סירופ תירס וסוכר; מביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד ענבר עמוק קרמל צורות, כ 40 דקות. בזהירות להקציף את הנותרים 1 1/4 כוסות שמנת. מסננים את הרוטב דרך מסננת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בסיר קטן, מבשלים את התאריכים במים על חום נמוך בינוני עד שהמים נספגים כמעט והתאריכים רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
להעביר את התאריכים וכל נוזל למעבד מזון ומחית עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חמאה קלה שש 1/2-כוס ramekins. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר החום במהירות בינונית עד אור ורך. מקציפים את הביצה והוניל, ואז מכים את פירה התאריך. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים. כפית את הבלילה לתוך ramekins להחליק את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תאריכיםתאריכים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
אופים במשך 20 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך המרכזים יוצא נקי; תן מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
באמצעות סכין משונן קטן, לקצץ את צמרות רמת העוגות עם שולי ramekins. Unmold העוגות ולהפוך אותם על מתלה תיל. חותכים כל עוגה בחצי אופקית. למחוק את ramekins ואת כף 1 כף של רוטב טופי לתוך כל אחד. להחזיר את השכבות התחתונות של העוגות כדי ramekins, לחתוך את הצד. כפית כף נוספת של רוטב הטופי לתוך ramekins העליון עם שאר שכבות העוגה. כפית כף נוספת של רוטב הטופי על העוגות ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
טופי.טופי.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מניחים את ramekins על תבנית אפייה ואופים במשך 10 דקות, או עד toffee מבעבע סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
תן לפודינג להתקרר במשך 5 דקות, ואז להפעיל סכין עם להב דק סביב החלק הפנימי של הראמקינס; להפוך כל פודינג על צלחת קינוח. לחמם מחדש את רוטב הטופי הנותר ולכפות קצת מסביב לפודינג.
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מגישים עם גלידת וניל או קצפת.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי