פודינג לחם אגס
פודינג לחם אגס הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 15 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם כיכרות לחם אומן, סוכר חום, שמנת כבדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 50%. נסו עוגת אגס פודינג לחם, פודינג לחם אגס, ו פודינג לחם אגס דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית מערבבים יחד את הסוכר החום, 1/4 כוס הסוכר הלבן, הקמח, הקינמון והמלח.
מערבבים פנימה את החמאה ו -1 כף הווניל רק עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. הניחו בצד.
בקערה נפרדת, מקציפים יחד את הביצים, 1 כוס סוכר לבן, חצי וחצי, 1 כפית וניל, ברנדי אגס ומלח.
מרפדים את תחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשכבת לחם. למעלה עם שכבת אגס.
יוצקים כ-1/4 מהקרם על השכבות ואחריהן כ-1/3 מהקרם הכבד.
מפזרים מעט מציפוי הפירורים. חזור על שכבות עד שנגמר לך המרכיבים, וסיים עם ציפוי הפירורים מעל. לחץ כלפי מטה על השכבות לפי הצורך כדי לעזור להן לספוג את הנוזל. מכסים את התבנית בנייר אפייה ואז אוטמים בנייר אלומיניום.
מניחים תבנית אפייה נוספת מעל או שתי צלחות ארוחת ערב כדי למנוע ממנה להתנפח בזמן שהיא אופה.
מניחים את הפודינג על תבנית גדולה יותר או על דף עוגיות עם דפנות.
יוצקים מים רותחים לתבנית התחתונה עד שהם מלאים בחצי הדרך.
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות 25 דקות. פודינג נעשה כאשר סכין המוחדרת למרכז יוצאת נקייה.