קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פודינג לחם אגס

פודינג לחם אגס
פודינג לחם אגס הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 15 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם כיכרות לחם אומן, סוכר חום, שמנת כבדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 50%. נסו עוגת אגס פודינג לחם, פודינג לחם אגס, ו פודינג לחם אגס דלעת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה בינונית מערבבים יחד את הסוכר החום, 1/4 כוס הסוכר הלבן, הקמח, הקינמון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים פנימה את החמאה ו -1 כף הווניל רק עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
בקערה נפרדת, מקציפים יחד את הביצים, 1 כוס סוכר לבן, חצי וחצי, 1 כפית וניל, ברנדי אגס ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מרפדים את תחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשכבת לחם. למעלה עם שכבת אגס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
יוצקים כ-1/4 מהקרם על השכבות ואחריהן כ-1/3 מהקרם הכבד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
7
מפזרים מעט מציפוי הפירורים. חזור על שכבות עד שנגמר לך המרכיבים, וסיים עם ציפוי הפירורים מעל. לחץ כלפי מטה על השכבות לפי הצורך כדי לעזור להן לספוג את הנוזל. מכסים את התבנית בנייר אפייה ואז אוטמים בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים תבנית אפייה נוספת מעל או שתי צלחות ארוחת ערב כדי למנוע ממנה להתנפח בזמן שהיא אופה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מניחים את הפודינג על תבנית גדולה יותר או על דף עוגיות עם דפנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים מים רותחים לתבנית התחתונה עד שהם מלאים בחצי הדרך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות 25 דקות. פודינג נעשה כאשר סכין המוחדרת למרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים