פודינג לחם בורבון
גשו לסופר וקנו חמאה, ג'בטה, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 177°. חמאה קלה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'.
שים את הלחם בקערת ערבוב גדולה ושופך את החצי וחצי על זה, זורק אותו בעדינות כדי להשרות את הלחם.
תן לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הפודינג.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על אש בינונית.
הסר מהחום, להוסיף את הסוכר החום, סוכר מגורען, וניל, ומערבבים עד משולב היטב וחלק.
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, ולאחר מכן להוסיף את תערובת חמאה סוכר, ערבוב עד משולב היטב וחלק.
יוצקים את תערובת פודינג על הלחם, לזרוק בעדינות לשלב את פודינג חצי וחצי תערובת עד בשילוב היטב.
יוצקים את תערובת הלחם לתוך צלחת אפייה מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה.
מפזרים את הצימוקים מלמעלה ומעבידים אותם בעדינות לתוך הפודינג; ודא שהנוזל מכסה את הלחם. מכסים את צלחת האפייה בנייר אלומיניום ואופים במשך 55 דקות.
הסר את רדיד ואופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, עד פודינג הלחם הוא חום זהוב. תניח את הפודינג בצד בזמן שאתה מכין את הזיגוג.
כדי להפוך את זיגוג בורבון: להמס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
הסר מהחום ולהוסיף את הוויסקי ואת הסוכר ' ממתקים, ערבוב עד incorporated.
מוסיף את השמנת ומערבבים עד חלקה.
יוצקים את הזיגוג על החלק העליון של פודינג לחם ולתת לו לשבת במשך 15 דקות לפני ההגשה. פודינג הלחם מוגש הכי טוב חם, אבל זה יכול להיות בקירור, מכוסה היטב, עד 4 ימים.