פודינג לחם בסגנון יווני
אם יש לכם פלפל, שמן זית, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: פודינג לחם איי יוון, לחם בראנץ ' בסגנון יווני, ו סלט לחם בסגנון יווני.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מבשלים 12 דקות או עד פטריות מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בצימוקים, פלפל, מלח, עגבניות ותרד.
מערבבים חלב, 1/2 כוס גבינה, וביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בתערובת פטריות.
מוסיפים לחם; מערבבים בעדינות לשלב.
בואו לעמוד 10 דקות. כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד פודינג מוגדר משחימים קלות.