פודינג לחם מקסיקני אוכמניות
המתכון פודינג לחם מקסיקני אוכמניות מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם קליפת לימון, מיץ לימון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם מקסיקני, פודינג לחם מקסיקני, ו Capirotada (פודינג לחם מקסיקני).
הוראות
לשטוף ולנקז אוכמניות אם טרי.
שים חמאה וקינמון בתבשיל 9 על 13 אינץ'.
מחממים בתנור 350 עד שהחמאה נמסה, כ -5 דקות.
בינתיים, לחתוך גבינה לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים קוביות לחם יבשים לתבשיל ומערבבים היטב.
מערבבים סירופ בטעם משמש, קליפת לימון, מיץ לימון, ומי כוס 1/4.
יוצקים על לחם, מערבבים היטב.
מוסיפים פקאן, גבינה ואוכמניות לתבשיל ומערבבים בעדינות כדי להפיץ באופן שווה.
מכסים את התבשיל בחוזקה בנייר כסף.
אופים במשך 20 דקות בתנור 350. לחשוף תבשיל ואופים עד העליון פודינג הוא חום פריך וזהוב, על 15 דקות יותר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.