והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ביצים, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: דלעת סקווש ומלית פטריות בר, פודינג לחם פטריות בר, ו פודינג לחם פטריות בר.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
סקווש ערימה על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל, וזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סכין קילוף
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים, ערבוב מדי פעם, עד חום רך וזהוב, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף כרישה עם 1/4 כפית. מלח; לבשל עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים שום, מבשלים 2 דקות, ומוסיפים תערובת לסקווש.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
סכין קילוף
8
ממיסים הנותרים 2 כפות. חמאה באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים פטריות ו 1/4 כפית. כל מלח ופלפל. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב, עד פטריות יש לשחרר את הנוזל שלהם מתחילים חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
הסר מהחום ומערבבים ב טימין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים פטריות לתערובת כרישה סקווש. מערבבים לחם; לגרוף לתוך 9 - by 13-in בחמאה. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סכין קילוף
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
להקציף יחד חצי חצי, ביצים, נשאר 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל, קמח ופרמזן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
יוצקים פודינג על תערובת לחם ולתת לעמוד 10 דקות. למעלה עם gruyre, ואז לאפות, חשוף, עד גבינה מותכת ומתחילה חום פודינג מוגדר רק (לתקוע עם סכין כדי לבדוק), 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
14
הפוך קדימה: דרך צעד 4, 1 יום קדימה, מכוסה ומקורר; או לסיים פודינג לחם 1 יום קדימה, צמרמורת, ולהתחמם ב 375 במשך 30 דקות.