פודינג לחם עם רוטב פרליין
פודינג לחם עם רוטב פרליין יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 527 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "שמנת כבדה", " לחם " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פודינג לחם פרליין עם רוטב קרמל-פקאן, פודינג לחם פרליין, ו פודינג לחם פקאן פרלין.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מעיל צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם 1/4 כוס חמאה מומסת.
יוצקים חצי וחצי וחלב על לחם בקערת ערבוב גדולה; בואו להשרות במשך 10 דקות לפני ערבוב בעדינות. מערבבים ביצים לתוך תערובת הלחם עד משולב.
מוסיפים סוכר, תמצית וניל, קינמון וצימוקים בהתאמה, תוך ערבוב כל תוספת לתערובת לפני הוספת הבא. כפית תערובת לחם לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תערובת הלחם הוא מוצק כמו פודינג, על 50 דקות.
מערבבים 1/2 פאונד חמאה ללא מלח, שמנת כבדה, וסוכר חום יחד בסיר כבד; מביאים לרתיחה. הפחת את החום לנמוך, מערבבים פקאנים לתוך תערובת הקרם, ומבשלים עד שהסוכר מומס והרוטב מתעבה, כ -5 דקות; יוצקים מעל פודינג לחם כדי לשרת.