קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם עם רוטב קרמל

פודינג לחם עם רוטב קרמל
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם עם רוטב קרמל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.05 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 376 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו חצי וחצי, סוכר, וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו פודינג לחם קרמל עם רוטב קרמל שמנת, פודינג לחם בלווטר עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם בננה עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים לחם לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'; חתוך וזורק קרום (או שמור לשימושים אחרים) וחותך פרוסות לקוביות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2
בקערה מקציפים ביצים, חלב, חצי וחצי, סוכר, אמרטו ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בעדינות צימוקים וקוביות לחם רק עד לחות אחידה; יוצקים תערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים ברפיון ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים פודינג בתנור רגיל 350 או הסעה עד מרכז מוגדר (לחתוך לבדוק), על 1 שעה. גורפים חלקים או חותכים ומרימים בעזרת מרית רחבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מגישים חם עם רוטב קרמל אמרטו.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
5
רוטב קרמל אמרטו. במחבת 1 עד 2 ליטר על אש נמוכה, מערבבים 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים עד להמסת הסוכר, כ -3 דקות. הגבירו את האש לגבוהה והרתיחו, ללא ערבוב, עד שהתערובת בצבע ענבר, כ -8 דקות; הסר את התבנית מהאש. בינתיים, במחבת של 1 עד 2 ליטר על אש בינונית-גבוהה, הביאו לרתיחה 1/3 כוס הקצפה. מכבים את האש, מוסיפים בזהירות שמנת חמה ו 1/4 כוס אמרטו או ליקר אחר בטעם שקדים או 1 כף תמצית שקדים לסוכר המקורמל; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת תבעבע).
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
(מקרטון)(מקרטון)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים חם. עושה בערך 1 כוס.