פודינג לחם קריאולי בננה עם רוטב קרמל
גשו לסופר וקנו מים, ביצים, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: חמאת בוטנים - בננה כריך לחם פודינג עם רוטב קרמל כהה, פודינג לחם קרמל-בננה, ו חמאת מייפל אישית Puddings לחם טארט עם רוטב אדר קרמל.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן; לבשל על אש בינונית 4 דקות או עד התערובת עבה.
מוסיפים בורבון; מבשלים עד שהתערובת מצטמצמת ל-1/4 כוס (כ-5 דקות).
מוסיפים בננות פרוסות, וזורקים בעדינות. תערובת בננה כפית לתוך קערה; להפריש.
מערבבים חלב ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך ביצים) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים לחם, מערבבים לשלב. מחלקים תערובת לחם באופן שווה בין 6 (8-אונקיה) ramekins מצופה ספריי בישול. מחלקים את תערובת הבננה באופן שווה על תערובת הלחם.
מניחים ramekins על תבנית אפייה קטנה. כיסוי וצינה 30 דקות.
לחשוף ולאפות ב 375 במשך 25 דקות או עד סט.
טפטוף קרמל ציפוי באופן שווה על פני פודינג לחם.