קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם קריאולי בננה עם רוטב קרמל

פודינג לחם קריאולי בננה עם רוטב קרמל
גשו לסופר וקנו מים, ביצים, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: חמאת בוטנים - בננה כריך לחם פודינג עם רוטב קרמל כהה, פודינג לחם קרמל-בננה, ו חמאת מייפל אישית Puddings לחם טארט עם רוטב אדר קרמל.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן; לבשל על אש בינונית 4 דקות או עד התערובת עבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים בורבון; מבשלים עד שהתערובת מצטמצמת ל-1/4 כוס (כ-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים בננות פרוסות, וזורקים בעדינות. תערובת בננה כפית לתוך קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מערבבים חלב ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך ביצים) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים לחם, מערבבים לשלב. מחלקים תערובת לחם באופן שווה בין 6 (8-אונקיה) ramekins מצופה ספריי בישול. מחלקים את תערובת הבננה באופן שווה על תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מניחים ramekins על תבנית אפייה קטנה. כיסוי וצינה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
לחשוף ולאפות ב 375 במשך 25 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
טפטוף קרמל ציפוי באופן שווה על פני פודינג לחם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים