פודינג לחם רול קינמון
פודינג לחם רול קינמון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם חלב, ליקר בטעם אגוזים, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 26 אנשים התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו פודינג לחם רול קינמון, פודינג לחם רול קינמון, ו פודינג לחם רול קינמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומסדרים מתלה באמצע.
מקציפים יחד חלב, שמנת, ביצים, 1/2 כוס סוכר, ליקר, וניל ומלח בקערה בינונית עד שהביצה מתפרקת והתערובת חלקה. מחלקים באופן שווה לחם ואגוזי מלך בתבנית אפייה של 2 ליטר, יוצקים תערובת רפרפת על הלחם ומניחים להשרות לפחות 15 דקות.
בינתיים מביאים לרתיחה של 8 כוסות מים על אש בינונית-גבוהה.
מחלקים באופן שווה 1 כף סוכר שנותרה על פודינג לחם. מכניסים את תבנית האפייה המלאה לתבנית צלייה גדולה יותר ומוסיפים מספיק מהמים החמים כדי להגיע באמצע הדרך לדפנות תבנית האפייה.
אופים עד פודינג מוגדר העליון הוא שחום קלות, על 50 עד 60 דקות.
מוציאים מאמבט המים ומניחים לשבת 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר.