פודינג לחם שוקולד ברי לבן
פודינג לחם שוקולד ברי לבן נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם חטיפי אפיית שוקולד, תערובת מקורית, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. נסו ברי שוקולד לבן-פודינג לחם דובדבן, פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב ברי אדום, ו פודינג לחם ברי וניל לבן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. תחתית חמאה וצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. בקערה גדולה, מערבבים 4 1/2 כוסות ביסקוויק ו 1 1/3 כוסות חלב עם כפית עד צורות בצק רך. זרוק את הבצק על ידי העמסת כף על גבי גיליון עוגיות גדול ungreased.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הזהב. מגניב על מתלה קירור, כ -30 דקות.
לשבור את הביסקוויטים לחתיכות בגודל אקראי; להפיץ בתבנית אפייה.
מפזרים עם ברים אפייה מגוררת. בקערה גדולה, לנצח 2/3 כוס סוכר, חלב, שמנת, חמאה, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב.
יוצקים על ביסקוויטים בתבנית אפייה. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מחממים תנור ל 177°. מערבבים 1 כוס פטל קפוא 1 כוס אוכמניות קפואות לתערובת ביסקוויט.
אופים חשופים על 1 שעה או עד העליון הוא חום זהוב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ב 1-סיר ליטר, מקום 1/3 כוס סוכר 2 כפות תערובת ביסקוויק. מערבבים 1 כוס פטל קפוא, 1 כוס אוכמניות קפואות והמים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום.
מגישים פודינג חם עם רוטב.
מקשטים עם פירות יער טריים. לאחסן במקרר.