פודינג ריקוטה עם ריבס מזוגג
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 136 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, ביצה ועוד חלמון, ריקוטה מחלב מלא ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור יום האם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ריבס & ג'ינג'ר המלכה של פודינגים, ריקוטן ופודינג פירות מסוכרים, ו פודינג שעועית וניל ריקוטן (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 325°f. כוסות מאפין שמן קלות.
מערבבים יחד את כל מרכיבי הפודינג בבלנדר עד חלקה, ולאחר מכן מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין.
מערבבים יחד סוכר קורנפלור בכוס 9 עד 10 אינץ ' או צלחת פאי קרמיקה.
מוסיפים ריבס וזורקים למעיל, ואז מתפשטים בשכבה אחת.
אופים פודינגים וריבס, זה לצד זה, בזהירות מפנה ריבס מעל פעם באמצע הבישול, עד פודינגים רק להגדיר הקצוות הם זהב חיוור, 35 עד 45 דקות.
הסר פודינגים וריבס מן התנור בעת ובעונה אחת. הגדר ריבס בצד ופודינג מגניב במחבת מאפין על מדף 5 דקות (פודינגים ישקעו מעט).
הפעל סכין דק סביב קצה של כל פודינג, ואז להפוך מגש על מחבת והפוך פודינג על מגש.
העברת פודינגים, בצד ימין למעלה, צלחות לשרת עקף עם ריבס ומיצי שלה.