פודינג תירס אני
פודינג תירס אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פודינג תירס, פודינג תירס, ו פודינג תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
מטגנים את הבצל, פלפלים אדומים ושום בשמן זית.
מוסיפים את התירס וממשיכים לבשל.
בסיר אחר להביא את החלב לרתיחה ומערבבים לאט בקמח התירס. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות, כל הזמן ערבוב עד עבה.
הסר מהחום ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
לטאטא את הביצים וחלבוני ביצה יחד ולאט לאט להוסיף אותם לתערובת קמח התירס. מערבבים בתערובת הבצל, גבינה מגורדת ופטרוזיליה לתוך תערובת קמח התירס. תערובת כפית לתוך תבשיל מוכן.
מפזרים למעלה עם גבינה מגוררת יותר שבבי טורטייה תירס כתוש.
אופים במשך 40 עד 45 דקות או עד המשרד.