קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פודינג תירס עם פובלנוס

פודינג תירס עם פובלנוס
פודינג תירס עם פובלנוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם חלב, פובלנו, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. נסו פובלנוס ממולא בתירס קלוי, פובלנוס ממולא בתירס וגבינה, ו פאייה עם פובלנוס, תירס וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר קליפות טופס תירס לשים בסיר גדול עם חלב ושמנת, להגדיר על אש נמוכה ומביאים לרתיחה ואז לכבות חום לכסות לתת תירס תלול, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוציאים תירס מחלב וחותכים את הגרעינים מהקלח בעזרת סכין חדה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מסננים את תערובת החלב ומחזירים על אש גבוהה, מוסיפים חמאה ויוצקים פנימה את קמח התירס בזרם יציב איטי, תוך הקצפה בו זמנית. מבשלים ומקציפים כל הזמן עד לקבלת תערובת קמח התירס והתערובת חלקה וסמיכה; זה צריך להיראות כמו דייסה. מורידים את הסיר מהכיריים ומקפלים פנימה את התירס, העירית, הפובלאנו הקצוץ והמלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
דגנים חמיםדגנים חמים
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מערבבים פנימה את החלמונים, 1 בכל פעם, כדי שיהיה יותר כמו בלילה. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים (השתמשו בבלנדר ידני אם יש לכם) עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. מקפלים את הלבנים לפודינג התירס כדי להבהיר אותו. מצפים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' בתרסיס ללא מקל. כף את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ואפה במשך 25 עד 30 דקות. בסיום, פודינג התירס ייראה תפוח וחום זהוב, כמו סופלה. כף לתחתית הקערות והגיש צ ' ילי מעל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון