פוטנסקה סלמון
המתכון Puttanesca סלמון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 38 דקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עגבניות משומר, פטרוזיליה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: פוטנסקה סלמון, Pan-צרוב Puttanesca סלמון, ו פוטנסקה סלמון בגריל.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים ומבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מטגנים 5 דקות או עד רך וזהוב.
מוסיפים זיתים ו-5 המרכיבים הבאים; מבשלים 10 דקות או עד שהרוטב מתעבה. להחזיר דגים למחבת; לבשל עד מחומם היטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.