קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

פוטנסקה פיצה עם טאלג'יו וארוגולה

פוטנסקה פיצה עם טאלג'יו וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Puttanesca פיצה עם Taleggio ו Arugulan. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 973 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לכי לחנות וקחי את ארוגולה התינוק, מלח כשר, עגבניות שזיף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca, ניוקי עם ארוגולה, מורלס וטלג'יו, ו סלט תפוחי אדמה חם עם טאלג'יו וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים אבן פיצה בתנור 500 מעלות F. אבק העליון של קליפת פיצה עם קמח סולת, ולהניח את הבצק פיצה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הזיתים, צלפים, עגבניות, פתיתי שום ופלפל אדום בקערה קטנה. מתבלים במלח וטפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים בעדינות את רוטב הפוטנסקה על בצק הפיצה ומעל עם הטלג ' יו.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מניחים את הפיצה על אבן הפיצה או מגש ואופים עד שהקרום חום ופריך והגבינה מותכת, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לקראת סוף זמן הבישול, מלבישים קלות את הארוגולה בשמן זית וקמצוץ מלח. למעלה פיצה סיים מיד עם ארוגולה, לחתוך לחתיכות ולהגיש חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
יוצקים את המים החמים לתוך קערה קטנה (אם המים חמים מדי השמרים ימותו ואם המים קרים מדי השמרים לא יפעלו). מערבבים את הסוכר ושמרים יבשים לשלב ולתת לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וריח מאוד שמרים, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. הפוך באר במרכז ויוצקים בשמן זית ומים שמרים. בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך הנוזל, באמצעות מזלג. ברגע שרוב הקמח כבר שולב, להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה חלק, נקי מאובק בקמח ספסל. השתמש בידיים כדי ללוש את הבצק לעקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים שמריםמים שמרים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
8
מניחים את הבצק בקערת ערבוב משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, לפחות 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
9
מנה את הבצק ולמתוח לגודל הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק