לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פוטפי פירות ים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 656 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, שרימפס, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 59%. הציון הזה די טוב. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (ראסה פירות ים), טורקיה פוטפי, ו פוטפי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים את החמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל הקצוץ והשומר ומבשלים 10 עד 15 דקות, עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה יותר, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
בינתיים הביאו את הציר לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את השרימפס והצדפות ומבשלים 2 דקות, רק עד שהם יציבים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
מוציאים את פירות הים לקערה גדולה בעזרת כף מחוררת, ושומרים את הציר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
כשהקמח מבושל בתערובת הבצל והשומר, מוסיפים לאט את הציר, הפרנו, המלח והפלפל ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
Pernod
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
חותכים את בשר הלובסטר לקוביות בגודל בינוני ומוסיפים אותו לתערובת הבצל והשומר עם השרימפס והצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצל ירוק, קצוץ דק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את האפונה הקפואה, הבצל הקפוא והפטרוזיליה ויוצקים את התערובת לתבנית אפייה של 9 על 13 על 2.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
למאפה מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה במעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
12
מוסיפים את החמאה ואת הדופק 10 פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את מי הקרח; לעבד רק מספיק כדי להרטיב את הבצק ויש לו רק לבוא יחד. זורקים את הבצק על משטח מקומח ולשים במהירות לכדור. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לו לנוח 30 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
13
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מרדדים את הבצק כך שיתאים לתבנית האפייה בחפיפה בגודל 1/4 אינץ'. השתמש בשטיפת הביצים כדי לצבוע את השפה החיצונית של המנה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
15
מניחים את הבצק על תבנית האפייה הממולאת ולוחצים עליו קלות כדי להיצמד לשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
16
מברישים את הבצק בשטיפת ביצים. בצע 3 חתכים בחלק העליון כדי לאפשר לאדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
17
מניחים את המנה על תבנית גיליון מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך שעה 1 ו -15 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב והמילוי מבעבע חם.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות