קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פולנטה אפויה עם פטריות

פולנטה אפויה עם פטריות
פולנטה אפויה עם פטריות דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 408 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פונטינה, מים, מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 40%. נסו פולנטה אפויה עם פטריות וגורגונזולה, עוף מטוגן עם פטריות ופולנטה אפויה בתנור, ו מדגליוני די פולנטן א פרושוטו אל פורנו-מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -35
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
בסיר בינוני, להביא את המים 1 כפית מלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את קמח התירס בזרם איטי, תוך הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים 1 כף מהשמן ו 1/4 כפית המרווה. מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב תדיר בעזרת כף עץ, עד לסמיכות מאוד, כ -20 דקות. מערבבים פנימה 3 כפות מהפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בינתיים, חמאה תבנית אפייה בגודל 8 על 12 אינץ'. במחבת גדולה ממיסים 1 כף מהחמאה עם 1 כף מהשמן על אש גבוהה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מוסיפים מחצית מהפטריות, 1/4 כפית כל אחת מהמלח והמרווה, ו 1/8 כפית מהפלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהפטריות מזהיבות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
7
הסר. חזור על הפעולה עם הפטריות שנותרו, 1 כף כל חמאה ושמן, 1/4 כפית כל מלח ומרווה, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
יוצקים מחצית מהפולנטה לתבנית האפייה ומורחים בשכבה אחידה. למעלה עם חצי פטריות, ואחריו חצי פונטינה ו 2 כפות של פרמזן. חזור על הפעולה עם שאר הפולנטה, הפטריות, הפונטינה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
אופים עד שהגבינה מבעבעת, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
10
המלצת יין: בניגוד לגבינה כאן, חפשו יין עם חומציות טובה וטעמי פרי מסומנים היטב. הטעמים האדומים-ברייים הארציים והחמיצות המרעננת של בורגון רוז', היין האדום הבסיסי של בורגונדי, יהיו מושלמים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות