קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פולנטה אפויה עם פטריות

פולנטה אפויה עם פטריות
פולנטה אפויה עם פטריות דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 408 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פונטינה, מים, מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 40%. נסו פולנטה אפויה עם פטריות וגורגונזולה, עוף מטוגן עם פטריות ופולנטה אפויה בתנור, ו מדגליוני די פולנטן א פרושוטו אל פורנו-מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר בינוני, להביא את המים 1 כפית מלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את קמח התירס בזרם איטי, תוך הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מקציפים 1 כף מהשמן ו 1/4 כפית המרווה. מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב תדיר בעזרת כף עץ, עד לסמיכות מאוד, כ -20 דקות. מערבבים פנימה 3 כפות מהפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
בינתיים, חמאה תבנית אפייה בגודל 8 על 12 אינץ'. במחבת גדולה ממיסים 1 כף מהחמאה עם 1 כף מהשמן על אש גבוהה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מוסיפים מחצית מהפטריות, 1/4 כפית כל אחת מהמלח והמרווה, ו 1/8 כפית מהפלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהפטריות מזהיבות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הסר. חזור על הפעולה עם הפטריות שנותרו, 1 כף כל חמאה ושמן, 1/4 כפית כל מלח ומרווה, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
8
יוצקים מחצית מהפולנטה לתבנית האפייה ומורחים בשכבה אחידה. למעלה עם חצי פטריות, ואחריו חצי פונטינה ו 2 כפות של פרמזן. חזור על הפעולה עם שאר הפולנטה, הפטריות, הפונטינה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
אופים עד שהגבינה מבעבעת, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
המלצת יין: בניגוד לגבינה כאן, חפשו יין עם חומציות טובה וטעמי פרי מסומנים היטב. הטעמים האדומים-ברייים הארציים והחמיצות המרעננת של בורגון רוז', היין האדום הבסיסי של בורגונדי, יהיו מושלמים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים