קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

פולנטה מבולגנת: פולנטה פסטיצ'יטה

פולנטה מבולגנת: פולנטה פסטיצ'יטה
אם יש לכם חמאה, פטריות פורצ'יני, פרמיג' אנו-רג'יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פולנטה פסטיצ'יטה, פולנטה "מבולגנת" , פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן פריכיות / פולנטה קלה, ו קרוסטה די פולנטה קון סיקוריה (קליפת פולנטה עם צ'יקו מטוגן).

הוראות

1
בסיר בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית, מחממים את שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את נתחי העגל והגיבלטים ומבשלים עד להשחמה אחידה מכל הצדדים, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והפטרוזיליה ומבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את העגבניות והיין ושוברים את העגבניות בגב כף. התאם את התיבול. מנמיכים את האש כדי לתת לתערובת להתבשל בעדינות עד שהיין מתאדה, כ -10 דקות. בינתיים קוצצים גס את הפטריות המשוחזרות. לאחר שהראגו התבשל במשך 10 דקות, הוסיפו את הפטריות הקצוצות והניחו לתערובת להמשיך להתבשל עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
פורסים את ריבועי הפולנטה המקוררים בגודל 1/2 אינץ'. חמאה קלות תבנית אפייה מזכוכית או קרמיקה בגודל 9 אינץ 'על 9 אינץ ' על 3 אינץ'. השתמש ב-1/3 מהפולנטה כדי לכסות את תחתית התבנית בשכבת ריבועים המונחים זה לצד זה. מכסים ב-1/2 מראגו העגל והפטריות, ואז מעליהם שכבה של 1/4 מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו. מתחילים שוב בשכבה נוספת של ריבועי פולנטה, ומעליהם 1/2 מתערובת כבד העוף, ומעליהם 1/4 מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו. חזור על הפעולה מהשכבה הראשונה של הפולנטה, ומסתיים בפרמיג 'אנו-רג' יאנו על גבי ראגו כבד העוף. מגררים עוד קצת פרמיג 'אנו-רג' יאנו מלמעלה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מכניסים את התבשיל המוכן לתנור ואופים עד שהמנה מחוממת והפרמיג ' אנו מעל שחום ומבעבע, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים מיד.
9
בסיר של 3 ליטר מחממים מים ומלח עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מטפטפים פנימה פולנטה בזרם דק, תוך הקצפה מתמדת, עד שכל הפולנטה משולבת והתערובת מתחילה להסמיך. עוברים לכף עץ, שולפים את האש וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות