צריך ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני והור ד ' אובר טבעוני? פולנטה קון ראגו די בקלה (פולנטה עם בקלה מלח) יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 522 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, שיני שום, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו -10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 76%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קרוסטה די פולנטה קון קיקוריה (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן, פולנטה קון סלסיצ'ה ספונטטורה (פולנטה עם נקניקיות וספריבס), ו מרק בקלה מלח (זופה די בקלה).
הוראות
1
משרים את הבקלה למשך 3 ימים במים קרירים, מחליפים מים מדי יום.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד לריכוך וחום זהוב בהיר, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את הבקלה ומערבבים עד לערבוב טוב עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלח
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את היין, רוטב העגבניות, זרעי השומר והצ ' ילי החם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 1 שעה או עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. משמנים קלות תבניות עוגה 2 (10 אינץ'). הכינו את הפולנטה לפי הוראות האריזה, ובעודה חמה, שפכו לתבניות עוגה למילוי באמצע הדרך בפולנטה והניחו להתקרר (כ -15 דקות). מחלקים את הבקלה על הפולנטה בין 2 תבניות ומכניסים לתנור לאפייה למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלח
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
7
מוציאים, מניחים לנוח 10 דקות, חותכים לטריזים כמו עוגה ומגישים עם שומר מאודה לבוש-כמו סלט.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים וזהובים בהירים, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
(או או רגיל)
12
אדים שומר 25 עד 30 דקות עד שהשומר רך אך יציב. הניחו לשומר להתקרר לחלוטין ואז זרקו עם שמן זית, מיץ לימון, גרידת לימון וכריכות שומר קצוצות גס. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בקלה מלח עובדת ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרונר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. קוטג ' ברן קאשבורן פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי הפה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות של גרגרי היער האדומים שומרים על אורך יפה, מיקוד ואיזון.