קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

פול אהדר בל רוז ולבן זבאדי

פול אהדר בל רוז ולבן זבאדי
אם יש לך מלח, פלפל, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו רוז בל לבן (פודינג אורז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את האורז לתוך מים מלוחים רותחים. מרתיחים קשה במשך כ 14 דקות, עד שהוא כמעט אבל לא לגמרי רך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
2
לנקז ולהחזיר למחבת. מערבבים 3 כפות שמן, עשבי תיבול, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עשבי תיבולעשבי תיבול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
שים את המכסה על ולהשאיר את המחבת על חום נמוך מאוד עבור האורז קיטור במשך כ 15 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מרתיחים את פול במים מומלחים במשך כמה דקות, עד רך, ואז לנקז. מערבבים בעדינות לתוך האורז עם השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
מיםמים
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
5
מגישים חם או קר עם יוגורט, מוכה עם שום כתוש אם אתה רוצה וקצת מלח, נשפך על.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
יוגורטיוגורט
מלחמלח
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

ציוד