קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פומפנו קלוי עם סלסה אבוקדו הדרים, חמאת כוסברה ופלנטנות מתובלות

פומפנו קלוי עם סלסה אבוקדו הדרים, חמאת כוסברה ופלנטנות מתובלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פומפנו קלוי עם סלסה אבוקדו הדרים, חמאת כוסברה & פלנטנות מתובל. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 960 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 83 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סיד, תפוזי דם, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פומפנו קלוי עם סלסה Avacado תפוז דם, חמאה כוסברה & פלנטנות מתובל, טאקו שרימפס מתובל עם סלסה אבוקדו ורוטב כוסברה שמנת חמוצה, ו כריך כרובית קלוי עם צ'יפס בטטה חריף ורוטב אבוקדו כוסברה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולפרוס את בננות לדיסקים עבים 3/4 אינץ'. ממיסים 4 כפות חמאה בברזל יצוק מתובל היטב או מחבת לא מקל להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את שמן קנולה ולהמשיך חימום עוד דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מבשלים את הבננות משני הצדדים עד שרק מתחיל חום ולהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
4
הסר את הפרוסות מטוגנות par לצלחת מרופדת נייר מגבת בזהירות לרסק ולשטח כל פרוסה לבערך 3/8 אינץ', דואג לשמור אותם ללא פגע. תחתית הכוס עובדת היטב.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
בינתיים לערבב את Wondra ותבלינים יחד. ואז לדלות את plantains המרוסק בתערובת הקמח עד מצופה היטב. להחזיר אותם למחבת החמה עדיין ולבשל אותם עד משחימים היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים חמים לצד הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מחממים תנור ל 400 מעלות. הפוך את חמאת הכוסברה על ידי שילוב חמאה, כוסברה טחון ורום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מניחים תערובת על לעטוף פלסטיק, וליצור יומן עבה 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מניחים במקרר להגדיר.
10
העליון את התפוזים על ידי חיתוך את הקליפה ואת הדורית ברצועות, ולאחר מכן להסיר כל קטע של הדר על ידי חיתוך בין הממברנות. מילואים לקלף.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
11
מערבבים את עליונות התפוז, בצל, פלפלים בל וhabanero, עלי כוסברה בקערה ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את מיץ האבוקדו והליים, מקפלים בזהירות את התערובת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
13
חותכים את פרוסות הסיד לחצי ויוצרים חצי ירחים. הכן את כל פומפאנו על ידי חיתוך 4 פרוסות מקבילות אנכיות, בערך 1/2 אינץ 'עמוק ו 2 אינץ' זה מזה, למטה כל צד של הדג. דברים כל חתך עם 1 חצי ירח בצורת פרוסת סיד משני הצדדים. מתבלים את החלל במלח ופלפל וכל מיני דברים עם קליפות הדרים שמורות וחבורה קטנה של כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסת לייםפרוסת ליים
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
טפטוף שני הצדדים של הדגים עם שמן זית ומתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
15
מניחים בסדין משומן, רדוד אפייה וצלי, בלי להסתובב, 25-30 דקות; עד שאתה רואה את העור מבעבע מעט ונפיחות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
הסר מהתנור. הבשר צריך להרגיש מוצק וקפיץ קלות. פילה את הדגים ליד השולחן להצגה דרמטית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
17
הסר פילה העליון על ידי חיתוך לאורך ועל גבי עמוד השדרה, בזהירות להרים פילה את העצמות, עובד מהחלק העליון של הדג עד בטנו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
18
להעביר פילה זה לצלחת הגשה. לאחר מכן להסיר את מבנה העצם מהדגים על ידי הרמת בזהירות על הזנב לכיוון הראש, חשיפת פילה התחתון. הפוך את הפילה הזה, צד העור למעלה, כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
19
חותכים חמאת כוסברה לדיסקים, ומניחים 1-2 דיסקים על כל פילה בצד הבשר. סלסה כפית על פילה, מקשטים עם גרידת הדר מעורבת ומגישים חמים עם בננות פלנטנות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
Dientes De AjoDientes De Ajo

מרכיבים

1אבוקדו בשל, לחתוך לתוך 1/2 אבוקדו בשל, לחתוך לתוך 1/2 " קוביות2תפוזי דםתפוזי דם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס0חתיכות טופי הית' ברפלפל קאיין (או לפי הטעם)פלפל קאיין (או לפי הטעם)12 כפיות אבקת שום1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה, עלים בלבדכוסברה, עלים בלבד1חבורה קטנה1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי כוסברה, טחוניםעלי כוסברה, טחונים1אוראו ממולאים כפוליםאבקת כמוןאבקת כמון1ליים, מיץ בלבדליים, מיץ בלבד42 כפות חמאה מומסתסיד, עם פילסיד, עם פיל12 כפיות אבקת שוםשמן זיתשמן זית1plantain, רק מתחיל להפוך צהוב אבל עדיין המשרדplantain, רק מתחיל להפוך צהוב אבל עדיין המשרד1קטןפלפל אדום, חתוך לקוביותפלפל אדום, חתוך לקוביות1smallsבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ2שרימפס וורידיםמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם12 כפיות אבקת שוםרום מתובל, כמו קפטן מורגן.רום מתובל, כמו קפטן מורגן.43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר12 כפיות אבקת שוםוונדרה, תוספת קמח משובח.וונדרה, תוספת קמח משובח.1קטןhabenero בשלים, זרעים וצלעות הוסרו, טחוןhabenero בשלים, זרעים וצלעות הוסרו, טחון2שרימפס וורידיםגרידת הדר מעורבתגרידת הדר מעורבת1פומפאנו שלם, על 3/4 פאונד, הרוספומפאנו שלם, על 3/4 פאונד, הרוס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.