קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פומפנו קלוי עם סלסה אבוקדו הדרים, חמאת כוסברה ופלנטנות מתובלות

פומפנו קלוי עם סלסה אבוקדו הדרים, חמאת כוסברה ופלנטנות מתובלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פומפנו קלוי עם סלסה אבוקדו הדרים, חמאת כוסברה & פלנטנות מתובל. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 960 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 83 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סיד, תפוזי דם, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פומפנו קלוי עם סלסה Avacado תפוז דם, חמאה כוסברה & פלנטנות מתובל, טאקו שרימפס מתובל עם סלסה אבוקדו ורוטב כוסברה שמנת חמוצה, ו כריך כרובית קלוי עם צ'יפס בטטה חריף ורוטב אבוקדו כוסברה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולפרוס את בננות לדיסקים עבים 3/4 אינץ'. ממיסים 4 כפות חמאה בברזל יצוק מתובל היטב או מחבת לא מקל להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את שמן קנולה ולהמשיך חימום עוד דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
3
מבשלים את הבננות משני הצדדים עד שרק מתחיל חום ולהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
4
הסר את הפרוסות מטוגנות par לצלחת מרופדת נייר מגבת בזהירות לרסק ולשטח כל פרוסה לבערך 3/8 אינץ', דואג לשמור אותם ללא פגע. תחתית הכוס עובדת היטב.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
בינתיים לערבב את Wondra ותבלינים יחד. ואז לדלות את plantains המרוסק בתערובת הקמח עד מצופה היטב. להחזיר אותם למחבת החמה עדיין ולבשל אותם עד משחימים היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים חמים לצד הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מחממים תנור ל 400 מעלות. הפוך את חמאת הכוסברה על ידי שילוב חמאה, כוסברה טחון ורום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים תערובת על לעטוף פלסטיק, וליצור יומן עבה 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מניחים במקרר להגדיר.
10
העליון את התפוזים על ידי חיתוך את הקליפה ואת הדורית ברצועות, ולאחר מכן להסיר כל קטע של הדר על ידי חיתוך בין הממברנות. מילואים לקלף.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
11
מערבבים את עליונות התפוז, בצל, פלפלים בל וhabanero, עלי כוסברה בקערה ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את מיץ האבוקדו והליים, מקפלים בזהירות את התערובת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
13
חותכים את פרוסות הסיד לחצי ויוצרים חצי ירחים. הכן את כל פומפאנו על ידי חיתוך 4 פרוסות מקבילות אנכיות, בערך 1/2 אינץ 'עמוק ו 2 אינץ' זה מזה, למטה כל צד של הדג. דברים כל חתך עם 1 חצי ירח בצורת פרוסת סיד משני הצדדים. מתבלים את החלל במלח ופלפל וכל מיני דברים עם קליפות הדרים שמורות וחבורה קטנה של כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסת לייםפרוסת ליים
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
טפטוף שני הצדדים של הדגים עם שמן זית ומתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
15
מניחים בסדין משומן, רדוד אפייה וצלי, בלי להסתובב, 25-30 דקות; עד שאתה רואה את העור מבעבע מעט ונפיחות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16
הסר מהתנור. הבשר צריך להרגיש מוצק וקפיץ קלות. פילה את הדגים ליד השולחן להצגה דרמטית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
הסר פילה העליון על ידי חיתוך לאורך ועל גבי עמוד השדרה, בזהירות להרים פילה את העצמות, עובד מהחלק העליון של הדג עד בטנו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
18
להעביר פילה זה לצלחת הגשה. לאחר מכן להסיר את מבנה העצם מהדגים על ידי הרמת בזהירות על הזנב לכיוון הראש, חשיפת פילה התחתון. הפוך את הפילה הזה, צד העור למעלה, כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
19
חותכים חמאת כוסברה לדיסקים, ומניחים 1-2 דיסקים על כל פילה בצד הבשר. סלסה כפית על פילה, מקשטים עם גרידת הדר מעורבת ומגישים חמים עם בננות פלנטנות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.