פומפנו קלוי עם סלסה אבוקדו הדרים, חמאת כוסברה ופלנטנות מתובלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פומפנו קלוי עם סלסה אבוקדו הדרים, חמאת כוסברה & פלנטנות מתובל. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 960 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 83 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סיד, תפוזי דם, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פומפנו קלוי עם סלסה Avacado תפוז דם, חמאה כוסברה & פלנטנות מתובל, טאקו שרימפס מתובל עם סלסה אבוקדו ורוטב כוסברה שמנת חמוצה, ו כריך כרובית קלוי עם צ'יפס בטטה חריף ורוטב אבוקדו כוסברה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף ולפרוס את בננות לדיסקים עבים 3/4 אינץ'. ממיסים 4 כפות חמאה בברזל יצוק מתובל היטב או מחבת לא מקל להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את שמן קנולה ולהמשיך חימום עוד דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מבשלים את הבננות משני הצדדים עד שרק מתחיל חום ולהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
4
הסר את הפרוסות מטוגנות par לצלחת מרופדת נייר מגבת בזהירות לרסק ולשטח כל פרוסה לבערך 3/8 אינץ', דואג לשמור אותם ללא פגע. תחתית הכוס עובדת היטב.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
בינתיים לערבב את Wondra ותבלינים יחד. ואז לדלות את plantains המרוסק בתערובת הקמח עד מצופה היטב. להחזיר אותם למחבת החמה עדיין ולבשל אותם עד משחימים היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים חמים לצד הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
7
מחממים תנור ל 400 מעלות. הפוך את חמאת הכוסברה על ידי שילוב חמאה, כוסברה טחון ורום.
העליון את התפוזים על ידי חיתוך את הקליפה ואת הדורית ברצועות, ולאחר מכן להסיר כל קטע של הדר על ידי חיתוך בין הממברנות. מילואים לקלף.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
11
מערבבים את עליונות התפוז, בצל, פלפלים בל וhabanero, עלי כוסברה בקערה ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את מיץ האבוקדו והליים, מקפלים בזהירות את התערובת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
אבוקדו האס מעוך קלות
צ ' ילי Habanero
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
13
חותכים את פרוסות הסיד לחצי ויוצרים חצי ירחים. הכן את כל פומפאנו על ידי חיתוך 4 פרוסות מקבילות אנכיות, בערך 1/2 אינץ 'עמוק ו 2 אינץ' זה מזה, למטה כל צד של הדג. דברים כל חתך עם 1 חצי ירח בצורת פרוסת סיד משני הצדדים. מתבלים את החלל במלח ופלפל וכל מיני דברים עם קליפות הדרים שמורות וחבורה קטנה של כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסת ליים
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
ממתק תמנון בריט
14
טפטוף שני הצדדים של הדגים עם שמן זית ומתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מניחים בסדין משומן, רדוד אפייה וצלי, בלי להסתובב, 25-30 דקות; עד שאתה רואה את העור מבעבע מעט ונפיחות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
16
הסר מהתנור. הבשר צריך להרגיש מוצק וקפיץ קלות. פילה את הדגים ליד השולחן להצגה דרמטית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
17
הסר פילה העליון על ידי חיתוך לאורך ועל גבי עמוד השדרה, בזהירות להרים פילה את העצמות, עובד מהחלק העליון של הדג עד בטנו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
18
להעביר פילה זה לצלחת הגשה. לאחר מכן להסיר את מבנה העצם מהדגים על ידי הרמת בזהירות על הזנב לכיוון הראש, חשיפת פילה התחתון. הפוך את הפילה הזה, צד העור למעלה, כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריט
19
חותכים חמאת כוסברה לדיסקים, ומניחים 1-2 דיסקים על כל פילה בצד הבשר. סלסה כפית על פילה, מקשטים עם גרידת הדר מעורבת ומגישים חמים עם בננות פלנטנות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.