קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

פונדו גבינה פשוט וטעים

פונדו גבינה פשוט וטעים
פונדו גבינה פשוט וטעים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, לחם כיכרות לחם, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו פונדו גבינה שוויצרי פשוט, פונדו שוקולד פשוט, ו פונדו שוקולד מריר פשוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות; מערבבים במלח. מביאים את המים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז תפוחי אדמה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מערבבים את קורנפלור קירש ליקר יחד בקערה קטנה עד שהוא יוצר משחה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
(מקרטון)(מקרטון)
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים את היין הלבן ושום בסיר גדול מעל חום בינוני; מביאים לרתיחה. לאט לאט לטאטא את emmentaler וגבינת Gruyere, על 1/2 כוס בכל פעם, המאפשר לכל אצווה להמיס לפני ערבוב הבא. מערבבים בתבנית אקראית כדי למנוע מגבינה להתקבץ לתוך כדור.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
להקציף בתערובת קורנפלור ואגוז מוסקט לרוטב הגבינה; מערבבים ומבשלים בבשל עד מעובה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מעבירים את תערובת הגבינה לסיר פונדו.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מגישים עם תפוחי אדמה אדומים מבושלים ולחם צרפתי לטבילה; מקשטים עם בצל פנינה וקורנישון.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
בצל פנינהבצל פנינה
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
GherkinsGherkins