פונדו סרטן
פונדו סרטן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 367 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו בשר סרטנים, יין, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פונדו סרטן, פונדו גבינת סרטן, ו אמנון אפוי עם רוטב פונדו וסרטן.
הוראות
הפוך בסיס פונדו: לאט לחמם את גבינת שמנת, מיונז, אבקת סוכר, אבקת שום, מפרץ ישן, גרידת לימון, וחרדל בדוד כפול עד הגבינה נמסה לחלוטין.
(אם אין לך דוד כפול, למלא סיר שליש הדרך עם מים ולהביא לרתיחה, מניחים קערת מתכת על הסיר. זה יעבוד כדוד כפול.)
מערבבים ביין, מיץ לימון, סרטן, וירקות בצל: מערבבים לאט את היין ומיץ לימון (להתאים את הכמויות לפי הטעם ואת העקביות הרצויה). מערבבים לאט את בשר הסרטנים וירקות בצל.
להעביר צלחת חיכוך או סיר פונדו: לשרת, להעביר צלחת חיכוך מחוממת או סיר פונדו כדי להתחמם.
מגישים עם קוביות לחם ומזלגות לטבילה.