פונטינה מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה פונטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני עם גבינות פונטינן וגורגונזולה, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ולנקז מקרוני כפי שהורה על החבילה.
במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני. באמצעות מקציף, מערבבים בקמח, מלח ובצל. מבשלים 2 עד 3 דקות, או עד התערובת מריחה אגוזים והוא מוזהב קלות, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
תוסיף חלב. המשך להכות עם whisk, גירוד התחתון של מחבת עד תערובת מתחמם לרתיחה.
הסר מהחום; להוסיף גבינה ותימין. מערבבים עם להקציף עד חלקה. מערבבים במקרוני סחוט.
מגישים עם טימין נוסף אם תרצה.