פוסילי עם ברווז: פוסילי אלה פפרה דורש בערך 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1543 קלוריות, 133 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פוסילי קפרזה, פסטיצ'יו די פוסילי (פוסילי אפוי), ו פוסילי עם בייקון.
הוראות
1
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים את שמן הזית על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את הבצל. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים לתבנית. מבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד שהבשרים משחימים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מוסיפים את היין ונותנים לו להתאדות, ואז מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המשומרות ופתיתי הפלפל האדום, מכסים את התבנית ומבשלים 2 1/2 שעות על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/4 כוס שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
הסר את רגלי הברווז והסר אותן מהעצמות. קרסו את הבשר במזלג וחזרו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה על אש גבוהה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הפוסילי במים הרותחים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוזילי.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מסננים, שומרים 1 כוס מנוזל בישול הפסטה, ומוסיפים את הפסטה לרוטב הבשר, מדללים במי הפסטה, במידת הצורך. לזרוק על אש גבוהה 1 דקה, ואז לחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה. למעלה עם גבינה מגוררת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה