קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

פוסילי עם ברווז: פוסילי אלה פפרה

פוסילי עם ברווז: פוסילי אלה פפרה
פוסילי עם ברווז: פוסילי אלה פפרה דורש בערך 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1543 קלוריות, 133 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פוסילי קפרזה, פסטיצ'יו די פוסילי (פוסילי אפוי), ו פוסילי עם בייקון.

הוראות

1
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים את שמן הזית על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את הבצל. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים לתבנית. מבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד שהבשרים משחימים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את היין ונותנים לו להתאדות, ואז מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המשומרות ופתיתי הפלפל האדום, מכסים את התבנית ומבשלים 2 1/2 שעות על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את רגלי הברווז והסר אותן מהעצמות. קרסו את הבשר במזלג וחזרו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה על אש גבוהה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הפוסילי במים הרותחים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוזילי.פוזילי.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מסננים, שומרים 1 כוס מנוזל בישול הפסטה, ומוסיפים את הפסטה לרוטב הבשר, מדללים במי הפסטה, במידת הצורך. לזרוק על אש גבוהה 1 דקה, ואז לחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה. למעלה עם גבינה מגוררת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון