תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Potpies סלמון. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 956 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ צדפות, פילה סלמון, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סיר עוף, Potpies צ'ילי, ו סיר פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
2
קו גיליון אפייה עם קלף. על משטח מקומח, לרדד את בצק עלים למלבן 13-by-16 אינץ'. באמצעות צלחת 5 אינץ', לחתוך 6 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
3
העברת גיליון אפייה ומברשת עם 2 כפות של הקרם.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים במשך 15 דקות.
5
בסיר גדול, להרתיח את מיץ צדפות ומים.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד למכרז; מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הסלמון ומבשלים בעדינות במשך 4 דקות; מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את 1 1/2 כוסות השמנת הנותרים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 3 כוסות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבבים את הקמח והחמאה; בהדרגה לטאטא לתוך הרוטב רותח עד חלקה. לבשל, לערבב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש נמוכה עד פריך; להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
11
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן.
12
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את שורש הסלרי, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14
מערבבים את שורש הסלרי, תפוחי אדמה, בייקון, שמיר, פטרוזיליה, מיץ לימון וגלידה לרוטב; מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את הסלמון וחום דרך. כפית את התבשיל לתוך 1 1/4-קערות כוס, העליון עם פחזניות מאפה לשרת.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.