קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

פוקצ'ה לימון ורוזמרין

פוקצ'ה לימון ורוזמרין
המתכון לימון רוזמרין פוקאצ'יאן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. אם יש לך לימון, בצק רול ארוחת ערב סהר, פלפל סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, רוזמרין פוקצ'ה, ו רוזמרין פוקצ'ה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לפרוש בצק על תבנית אפייה ungreased, להיזהר לא להפריד לחתיכות. לחץ בעדינות על הבצק יחד לאורך ניקובים כדי לאטום. מסדרים פרוסות לימון באופן שווה על פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מפזרים באופן שווה עם עלי רוזמרין והבא 3 מרכיבים; מעיל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
מניחים על המדף התחתון בתנור, ואופים ב 375 במשך 14 דקות או עד הקצוות הם זהובים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
חותכים ל 8 חלקים שווים.
6
מגישים חמים.
7
פוקצ ' ה (Foh-KAH-chee-ah) הוא לחם שטוח, מוגבה מעט כי הוא פופולרי במיוחד באזורים החוף של איטליה, שם האוויר הלח מונע עלייה מלאה של בצק שמרים מסורתי.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.