קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

פורטבלות ממולאות טלה

פורטבלות ממולאות טלה
Portabellas ממולא כבש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 571 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו משמשים, בצל, יוגורט דל שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו Stroganoff ממולא Portabellas, Portabellas ממולא בגריל, ו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים משמשים במחצית לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2
לשטוף ולנקז פטריות. לקצץ את הגבעולים סומק עם כובעים. קוצצים דק גבעולים ומניחים כובעים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
במחבת nonstick 4-5 ליטר מעל חום גבוה, לעתים קרובות לנער צנוברים עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
למחבת, מוסיפים פטריות קצוצות, שמן, בצל ואבקת קארי. מערבבים מעל חום גבוה עד פטריות ובצל הם רפויים ומיצים להתאדות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מחום וכפית חצי התערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כדי תערובת פטריות במחבת, להוסיף משמשים, בולגור, ו 5 מרק כוסות. מביאים לרתיחה, מערבבים, מכסים, מסירים מהחום, ומניחים לעמוד עד שבולגור רך לנשוך, לפחות 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בורגולבורגול
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בינתיים, לשלב תערובת בצל פטריות שמורות, 1/3 מרק כוס, כבש, ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
9
מערבבים היטב. לטפוח כמות שווה של תערובת כבש על הצד הכוס של כל כובע פטריות, מכסה באופן שווה. פיזור 1 כף צנוברים על כל פטריות מלאות בשר ולחץ בעדינות אגוזים לתוך בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10
מחלקים את תערובת הבולגור בקארי שווה בין 2 תבשילים, כל 3 ליטרים (על 9 על 13 ב. ולפחות 2 ב. עמוק).
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
11
שכב 4 פטריות, צד הבשר למעלה, בכל תבשיל (הם יכולים לחפוף מעט). אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
אופים, מכוסה, בתנור 400 עד תערובת כבש כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק, או אם מקורר, זה צריך לרשום 150 על מדחום; ראה הערות), 35 עד 40 דקות (על 1 שעה ו 10 דקות אם מקורר).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מערבבים יוגורט עם נענע. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
14
מנות כפית על צלחות ולהוסיף רוטב יוגורט ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית