בורגונדי בקר פורטובלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 455 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח מתובל, פלפל, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו פורטובלו בורגונדי בקר, הבשר שלי בורגונדי, ו בורגונדי בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוציאים למגבות נייר בעזרת כף מחוררת; מסננים. באותה מחבת, בשר בקר חום בשמן בקבוצות, הוספת שום לאצווה האחרונה; לבשל 1-2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מסננים.
6
העברה ל-4 קילו. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
מוסיפים יין למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מערבבים לתוך סיר איטי. מערבבים בייקון שמור. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7-9 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
9
מערבבים פטריות. מכסים ומבשלים על 30-45 דקות גבוהות יותר או עד שהפטריות רכות והרוטב מסמיך מעט.