קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

פורל אגם עם תפוחי אדמה Fingerling ובייקון

פורל אגם עם תפוחי אדמה Fingerling ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פורל אגם עם תפוחי אדמה Fingerling ובייקון. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. לך לחנות ותביא פילה של דג טרוטה, כרישה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פורל אגם צרוב מחבת עם בייקון וסוכוטאש שעועית חמוציות, פורל אגם עם Nuoc Mam Gung וברוקולי, ו דג טרוטה מעושן עם פלפלים מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את תפוחי האדמה עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ניקוז.
3
במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסננים על מגבות נייר ומוחקים את המחבת. ממיסים 1 כף החמאה במחבת, מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ'. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורלפילה פורל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הטרוטה ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה על הקרקעית, כ -3 דקות. תהפוך את הפורל.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
8
מוסיף את היין, תפוחי אדמה, כרישה ואת 3 כפות הנותרים של חמאה. מבשלים על אש נמוכה עד הטרוטה בקושי נעשה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
פורלפורל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
להעביר את הדג לקערות מחוממות, רדודות. מבשלים את הירקות עד טעם היין מתמתן, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את הבייקון ואת הקורנית ומתבלים במלח ופלפל. כפית ירקות ורוטב סביב הטרוטה ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פורלפורל