קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה

פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גס, שמן בוטנים, פירורי לחם איטלקיים מתובלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה, פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון, ו פורל עם פטרוזיליה וחמאת לימון.

הוראות

1
גרידה ומיץ הן לימונים, הזמנת בנפרד את ההתלהבות ואת המיץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2
שלב 1/2 כוסות של הפקאן עם פירורי הלחם ו 1/4 כוס הפטרוזיליה על צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3
פתח וחתוך את הטרוטה, באלכסון, לשני פילה. מתבלים הן את הבשר והן את העור עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן, בעבודה עם אחד בכל פעם, לוחצים על צד הבשר של הטרוטה לתוך תערובת הפקאן כדי ליצור ציפוי דק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
פורלפורל
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F. באמצעות כף שמן בוטנים, בנדיבות משמנים תבנית אפייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה על חום גבוה. כאשר חם מאוד אבל לא מעשן, להוסיף 6 פילה פורל לצרוב כדי להגדיר את הקרום. הסתובב וצרוב את הצד השני. באמצעות מרית דגים או מרית גדולה, רחבה, להעביר את הטרוטה לסדין אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים שמן נוסף למחבת וממשיכים לצרוב את הטרוטה הנותרת. כאשר צרוב, להעביר את תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש ואופים את הטרוטה במשך כ 7 דקות או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בעוד הטרוטה מתבשלת, ממיסים את החמאה במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה. צופה בזהירות והורדת החום במידת הצורך, לאפשר את החמאה קצף ולהפוך חום זהוב. מיד להוסיף את מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם. בעוד החמאה עדיין מעלה קצף, מוסיפים את הפקאן והפטרוזיליה הנותרים. אל תאפשר את החמאה לשרוף או שזה יהיה שמיש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים 2 פילה על כל אחד 6 צלחות ארוחת ערב ושופכים את החמאה החומה פטרוזיליה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10
מפזרים עם גרידת לימון שמורות ומגישים. הערה: מבחר נחמד של האביב או ירקות התינוק יכול לשמש לקישוט אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות