פורל Almandine עם תפוחי אדמה בראבנט
פורל Almandine עם תפוחי אדמה בראבנט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1208 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך שום, פלפל, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפויים, דג סנדל אלמנדין, ו כתום Roughy Almandine הדרך הקלה.
הוראות
מחממים את התנור כדי להתחמם, על 170 מעלות F. מחממים טיגון חשמלי ל 365 מעלות f ומטגנים את תפוחי האדמה עד חום זהוב, לנקז ולהניח בצד, העונה עם מלח. לחלופין אתה יכול לטגן אותם על התנור בתנור הולנדי.
במחבת סאוט גדולה, מעל חום בינוני, להמיס 4 כפות של החמאה.
מוסיף את שאלוט, שום, ותפוחי אדמה, מתבלים במלח ופלפל וטחון במשך 2 דקות.
מעבירים את תפוחי האדמה לתנור כדי להתחמם בזמן שאתה מבשל את הדג.מתבלים את פילה, קמח, ביצה לשטוף עם המהות. לדלות את הפילה בקמח מתובל, ציפוי לחלוטין. טובלים כל פילה בשטיפת הביצים, נותנים לעודף לטפטף ואז חופרים את הפילה בחזרה לתוך הקמח המנוסה, ציפוי לחלוטין. תניח בצד.
במחבת ברזל יצוק גדול להגדיר מעל חום בינוני, להמיס 4 כפות של החמאה.
מוסיפים את הפילה ומטגנים פאן עד שהם זהובים חום, על 3 עד 4 דקות בכל צד.
הסר את הדגים מהמחבת, לנקז על מגבות נייר להגדיר על צלחת, ולאחר מכן להעביר דגים לתנור כדי להתחמם. מחק את המחבת. ממיסים את 4 כפות הנותרים חמאה.
מוסיפים את השקדים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים במשך 5 דקות או עד שהשקדים מוזהבים.
הסר מהחום ומערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה. כדי לשרת, כפית את תפוחי האדמה במרכז כל צלחת.
הנח את הדג על גבי תפוחי האדמה. ואז כפית את רוטב חמאת שקדים על הדג.