פחזניות מנגו מלאות ברוטב מנגו-מוחיטו מתובל
פחזניות שמנת מלאות מנגו עם רוטב מנגו-מוחיטו מתובל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב מנגו-מוחיטו מתובל, חמאה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו רום מתובל - עוף סוכר עם סלסה מוחיטו מנגו, עוגות קוקוס מלאות מנגו עם זיגוג מנגו, ו פחזניות Saag paneer עם רוטב מטבל מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. להביא חלב, חמאה, ומלח להרתיח בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב עד חמאה נמס.
מוסיפים קמח בבת אחת. להפחית את החום בינוני ומערבבים עם כף עץ עד הבצק יוצר כדור וכמה סרטים הבלילה התחתון של פאן עבה, על 4 דקות.
מעביר בצק לקערה בינונית וקריר 5 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים חלמונים 1 בכל פעם.
טיפה בצק על ידי כף נדיבהמלאים 3 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה, מה שהופך על 24 נשיפות. חלקה צמרות עם קצות אצבעות רטובות.
לאפות פחזניות 15 דקות. הפוך סדינים ואופים פחזניות עד זהב עמוק, על 10 דקות יותר. לעשות חריץ קטן בצד של כל נשיפה. לחזור לתנור, לכבות את החום, ולתת יבש 15 דקות. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מערבבים מנגו ושמנת חמוצה בקערה בינונית כדי להתמזג. לנצח את הקצפת שמנת 1/2 כוס אבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות טופס. מקפלים קצפת לתערובת מנגו. כיסוי קערה; קירור מילוי לפחות 30 דקות ועד 3 שעות.
חותכים פחזניות אופקית לשניים. כף גדושה כף מילוי לתוך כל מחצית תחתונה; לכסות עם צמרות. לנפות נשאר 1/2 כוס אבקת סוכר נגמר.
מחלקים פחזניות בין 8 צלחות. רוטב כפית על צלחות ומגישים.
כדי לחתוך מנגו, תעמוד בצד אחד ארוך. חותכים את "הלחי" בכל צד, קרוב לבור ככל האפשר.
דפוס crosshatch לחתוך בכל לחי (אבל לא לחתוך דרך העור). הפעל מבפנים החוצה כל כך בשר צץ, אז לחתוך את קוביות עם סכין.
חותכים את הפרי שנותר מהבור, ואז לקלף וקוביות.